Intrebari frecvente

Preferam sa montam mobila intre orele 9-16, insa daca nu sunteti liber in acest interval orar putem monta si dupa ora 16 sau simbata.

Bucatariile, mobilierul de living si dormitor, se monteaza intr-o zi. Blatul bucatariei se fixeaza, dupa care instalatorii dumneavoastra vor face legaturile la apa, gaz, curent si vor silicona zona de contact intre chiuveta, plita si blat. Montarea mobilierului, pentru o casa mai mare, poate dura si doua zile.

Vindem uzual in rate persoanelor fizice sau in leassing pentru firme.
Finantarea se face prin B.R.D sau cu finantatorul dvs preferat. Costurile finantarii si documentatia necesara sunt cele uzuale pe piata.

Termenele uzuale de livrare sunt de 2-3 saptamani.

CARUX isi respecta cu strictete termenele de livrare.

MDF inseamna placi fibrolemnoase de densitate medie. Calitatea, aspectul si durabilitatea MDF-lui este superioara PAL-lui melaminat. Suprafaţa este şlefuită pe amble părţi, fiind posibilă vopsirea in diverse culori. MDF-ul are o rezistenţă foarte ridicată la încovoiere şi înşurubare. Valorile de umflare in contactul prelungit cu apa, sunt mult mai bune decât la alte materiale lemnoase.

50% la semnarea contractului si 50% la livrare si montaj.
Plata se poate face cu numerar, ordin de plata, bilet la ordin sau CEC.

CARUX are contracte de distributie cu firme consacrate in domeniul electrocasnicelor: ARISTON si FRANKE. Pretul de vanzare catre dvs este identic sau mai mic decit pretul de lista al fiecarui producator. In plus, CARUX asigura tranportul si montajul gratuit al electrocasnicelor in mobilier. Racordurile de apa si gaz intra in sarcina cumparatorului.

Transportul si montajul mobilierului este GRATUIT in orasul Iasi si zonele adiacente ( maxim 20 km.). Pentru distante mai mari de 20 km, transportul sau cheltuielile de transport intra in sarcina cumparatorului.

Garantia, pentru mobilierul produs de CARUX, este de 24 luni. Asiguram deasemenea si postgarantie.

Sigur ! Lucram in mod curent si cu arhitectii si designerii clientilor. Mobilierul solicitat va respecta intocmai materialele si detaliile de forma si culoare dorite de arhitectul dvs.

Da, CARUX lucreaza cu designeri si arhitecti cu o vasta experienta in amenajarile interioare. Proiectele noastre vor tine seama de dimensiunile spatiului dvs, de bugetul de care dispuneti si de ultimele tendinte din industria mobilei.

Mobilierul CARUX este produs in Iasi, str. Sf Ioan, nr.17.
Tehnologia moderna utilizata, asigura o calitate excelenta a produsului final si un pret rezonabil pentru un mobilier produs la comanda.

Utilizam numai materiale de calitate: PAL melaminat, MDF finisat prin lacuire.
Folosim feronerie, de cea mai buna calitate, din import: BLUM, HETTICH , sisteme de culisare, sisteme de cuplare, demontabili, etc.

Producem mobilier modular standard sau la comanda pentru casa si birou.
Mobilierul va fi executat la dimensiunile si culorile impuse de spatiul dvs.

Montatorii va vor prezenta o fisa, in care vor nota impreuna cu dvs toate problemele nerezolvate la montaj. Aceasta fisa trebuie semnata de client. In 2-3 zile, vom remedia problemele sesizate. Daca acest lucru nu se intimpla, va rugam sa luati legatura cu designerul cu care ati discutat proiectul sau sa sunati la sediul companiei 0232.232.777